Viveslan logo
01 maart - 03 maart 2019
487 Registered users

Forum

Beste Viveslanners,

Deze editie zitten we terug in het VHTI, dus weer aan de andere kant van de campus. Dit betekent een andere parking, andere aanrijroutes, ...
Daarom vragen wij om onderstaande foto eens te bestuderen en de aangeduide route volgt voor een zo vlot mogelijke circulatie van verkeer te behouden.Vrijdag zijn er 2 ingangen:

Check-In ingang : Er dient eerst en vooral ingecheckt te worden voor je in de zaal mag. Je kan inchecken via 'fast checkin' of 'slow checkin'.
Materiaal ingang: Nadat je bent ingechecked, kan je jouw materiaal via deze ingang naar binnen brengen. Je kan je auto uit de parking rijden en tijdelijk parkeren in de drop zone. Deze ingang sluit rond 22u - 23u de vrijdag avond.

In de drop zone kan je tijdelijk parkeren om je materiaal naar binnen te brengen. Dit kan nadat je bent ingechecked. Het is dus niet toegestaan hier te parkeren. Na vrijdag avond zou deze zone dus auto-vrij moeten zijn.
Er is een grote parking vlak naast het VHTI. Er is genoeg parkeerplaats voor iedereen en bovendien is de parking gratis (in tegenstelling tot wanneer je zou parkeren an de Xpo). Wij vragen dus om enkel te parkeren op deze parking en niet te parkeren in naburige straten.

Er zal iemand aan de parking aanwezig zijn. Indien er op de dag zelf nog vragen zijn over parking enzo, kan je die altijd stellen aan deze persoon.

 

Peace out,
De Viveslan Crew