Viveslan logo
25 oktober - 27 oktober 2019
514 Registered users

Forum

Beste Viveslanners,

Uit feedback van vorige editie hebben wij vernomen dat het 'circulatieplan' en de 'parkeerwachter' zeer geapprecieerd werden en toch wel van pas kwamen.
Deze editie hebben wij dus opnieuw een plannetje voor jullie klaar. Dit zal waarschijnlijk wel van pas komen want de ingangen zijn veranderd (omdat er nu geen tent meer staat op de parking aan het gebouw). Er zal opnieuw een parkeerwachter rondlopen om alles in goede banen te leiden. Er zijn vorige keer geen accidentjes gebeurd (behalve die ene bijna aanrijding), dus deze keer hoopt onze parkeerwachter opnieuw heelhuid naar binnen te gaan.

Daarom is het dus best om onderstaande foto eens grondig te bestuderen, zodat er geen al te grote opstoppingen ontstaan door misverstandjes.


De vrijdag zijn er 2 ingangen:

Check-In Ingang (1) : Er dient eerst en vooral ingecheckt te worden voor je naar de zaal mag en jouw gerief mag  beginnen klaarzetten. Je kan inchecken via de 'fast check-in' wanneer je al een BrothersInLan-member kaart hebt. Indien dit niet zo is, of wanneer er een probleem is bij de fast check-in heb je nog altijd de 'slow check-in'
Materiaal ingang (2) : Nadat je bent ingechecked, kan je jouw materiaal via deze ingang naar binnen brengen. Je kan met jouw auto tijdelijk parkeren in de drop zone. Deze ingang sluit vrijdag avond rond 23u of wanneer het grootste deel van de deelnemers in de zaal zitten.

In de drop zone kan je tijdelijk parkeren om je materiaal naar binnen te brengen. Dit kan nadat je bent ingechecked. Het is dus niet toegestaan hier te parkeren.

Er is een parking vlak voor het VHTI, aan het basketbal veldje. Deze parking is echter niet zo groot als de grote parking van vorige editie. Er zal hoogstwaarschijnlijk niet genoeg plaats zijn op deze parking. Daarom is er een beetje verderop ook een grotere parking. Als je dus 100% zeker wil zijn om een parkeerplaatsje te hebben, is het beter om direct door te rijden naar de grotere parking.

Met deze twee parkings is er genoeg parkeerplaats voor iedereen en bovendien is zijn deze parkings gratis (in tegenstelling tot wanneer je zou parkeren aan de Xpo). Wij vragen dus om enkel te parkeren op deze parking en niet te parkeren in naburige straten.
Mocht je toe komen en je ziet dat er wat file is bij het oprijden van de eerste parking, is het best om door te rijden naar de grotere parking. Zo kan iedereen vlot blijven toekomen en zal er geen verdere file ontstaan op de weg.

Zoals eerder al vermeld, zal er een parkeerwachter aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Indien er op het moment zelf nog vragen zijn, kan je deze altijd stellen aan die persoon.

Peace out,
De Viveslan Crew