Viveslan logo
16 februari - 18 februari 2018
426 Registered users

Forum

Beste Viveslanners,

Dit is de post waarop jullie allemaal zaten te wachten en de start van een stroom aan informatie. Vanaf vandaag zullen we jullie stapsgewijs begeleiden tot aan het feest van het jaar.
We starten natuurlijk, zoals de laatste jaren, met de aankondiging van ons thema. Met onze 30ste editie, een feesteditie, konden we niet anders dan de sfeer bij de Disco of the ages op te zoeken.

Met Disco of the ages brengen we jullie terug naar de jaren 70/80 en duiken we in de wereld van de disco, de ideale gelegenheid dus om nog eens volledig los te gaan!
Haal die Hippie kleren of dat Disco Stu pak dus al maar van onder het stof en laat het afro-kapsel groeien.
Ook dit jaar belonen we jullie opnieuw om verkleed naar de lan te komen. Wie volledig in thema aanwezig is, wordt beloond met een gratis drankje.

Next order of business zijn natuurlijk de inkomtickets. Zoals apple het zo goed zou verkopen: ze zijn vanaf NU beschikbaar via onze store voor slechts €25!
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, wees er dus snel bij voordat ze allemaal de deur uit zijn.

Wat de compo's betreft zijn we op zoek naar een goede mix tussen golden oldies en nieuwe winners! Laat dus zeker jullie mening achter op ons vernieuwde forum.

Peace out,
De Viveslan Crew