Viveslan logo
17 februari - 19 februari 2023
583 Registered users

Veel gesteld vragen

Wat is Viveslan?

Viveslan is een van de oudste lanparties in België en staat bekend voor zijn unieke karakter.

Wanneer vindt Viveslan 38 plaats?

Viveslan 38 vindt plaats van vrijdagavond 17 februari tot en met zondagnamiddag 19 februari 2023.

Wat mag ik niet vergeten?

  • BiL kaart / Identiteitskaart
  • PC/Console, monitor(s) & toebehoren
  • Slaapgerief
  • Zakgeld
  • Stekkerblok zonder aan/uit-knop
  • Goed humeur

Wat is een compo?

Een compo is de afkorting van competitie. Gedurende de lanparty worden er wedstrijden, compo’s, georganiseerd voor verschillende games. Aan het einde van de lan wordt voor elke compo de top 3 beloond met prijzen.
Naast de gewone compo’s worden ook funcompo’s georganiseerd. Dit zijn kleinere wedstrijden die meestal niet-game gerelateerd zijn waarbij plezier centraal staat. De winnaar van elke funcompo ontvangt aan het einde van de lan een mooie prijs.

Hoeveel plaatsen zijn er?

Viveslan 38 biedt plaats aan 59 deelnemers. Bovendien kunnen bezoekers op elk moment gratis een kijkje komen nemen en iets nuttigen in onze bistro of bar.

Waarom heeft een inschrijving de status "In afwachting"?

Een inschrijving kan om volgende 2 redenen de status "In afwachting" hebben:
  • De betaling van het ticket is nog niet ontvangen. Wanneer de betaling verwerkt is, zal de status van de inschrijving vervolgens aangepast worden naar "Ingeschreven".
  • Het reglement werd nog niet geaccepteerd voor tickets die al betaald werden. Wanneer een gebruiker tickets koopt voor andere clanleden, moeten die andere clanleden eerst het reglement accepteren. Pas dan zal hun status bijgewerkt worden naar "Ingeschreven". Zolang het clanlid het reglement nog moet accepteren, zal de status echter op "In afwachting" blijven staan.

Waar vindt Viveslan plaats?

Viveslan vindt plaats in het VHTI gebouw van de Vives hogeschool te Kortrijk.

Welke faciliteiten zijn er ter plaatse aanwezig?

Op Viveslan krijgt elke deelnemer een tafellengte van 1,10 meter en een comfortabele stoel. Door de ruime zaal zijn we ook in staat brede gangen te voorzien tussen de tafels en is er een aparte slaapruimte. Verder wordt een volledig Gigabit netwerk aangeboden. Er is een bar en catering met een ruim assortiment aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vlak voor de ingang is een gratis ruime parking.

Kan ik als bezoeker langskomen?

Ja, dit is gedurende het hele weekend mogelijk.

Zijn meerdere schermen toegelaten?

Meerdere schermen worden toegelaten, zolang deze binnen de voor jou beschikbare ruimte passen. Elke deelnemer heeft een tafellengte van 1,10 meter.