Viveslan logo
21 februari - 23 februari 2020
532 Registered users

Circulatieplan - Parking - Ingang

Deze editie hebben wij opnieuw een plannetje voor jullie klaar. Dit zal waarschijnlijk wel van pas komen want de ingangen zijn opnieuw veranderd naar de ingangen van 2 edities geleden (omdat er nu weer een tent staat op de parking aan het gebouw). Er zal opnieuw een parkeerwachter rondlopen om alles in goede banen te leiden.

Daarom is het dus best om onderstaande foto eens grondig te bestuderen, zodat er geen al te grote opstoppingen ontstaan door misverstandjes.


Vrijdag zijn er 2 ingangen:

Check-In ingang (1) : Er dient eerst en vooral ingecheckt te worden voor je in de zaal mag. Je kan inchecken via 'fast check-in' of 'slow check-in'.
Materiaal ingang (2) : Nadat je bent ingechecked, kan je jouw materiaal via deze ingang naar binnen brengen. Je kan je auto uit de parking rijden en tijdelijk parkeren in de drop zone. Deze ingang sluit rond 22u - 23u de vrijdagavond.

In de drop zone kan je tijdelijk parkeren om je materiaal naar binnen te brengen. Dit kan nadat je bent ingechecked. Het is dus niet toegestaan hier te parkeren.

Er is een parking vlak voor het VHTI, aan het basketbal veldje. Deze parking is echter niet zo groot zoals de grote parking van vorige editie. Er zal hoogstwaarschijnlijk niet genoeg plaats zijn op deze parking. Daarom is er een beetje verderop ook een grotere parking. Als je dus 100% zeker wil zijn om een parkeerplaatsje te hebben, is het beter om direct door te rijden naar de grotere parking.

Met deze twee parkings is er genoeg parkeerplaats voor iedereen en bovendien zijn deze parkings gratis (in tegenstelling tot wanneer je zou parkeren aan de Xpo). Wij vragen dus om enkel te parkeren op deze parking en niet te parkeren in naburige straten.
Mocht je toekomen en je ziet dat er wat file is bij het oprijden van de eerste parking, is het best om door te rijden naar de grotere parking. Zo kan iedereen vlot blijven toekomen en zal er geen verdere file ontstaan op de weg.

Zoals eerder al vermeld, zal er een parkeerwachter aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Indien er op het moment zelf nog vragen zijn, kan je deze altijd stellen aan die persoon.

Peace out,
De Viveslan Crew