Viveslan logo
29 oktober - 31 oktober 2021
553 Registered users

Update Coronamaatregelen

Ahoy Viveslanners

Op 26 oktober zijn er een aantal nieuwe Coronamaatregelen aangekondigd. Een aantal van die maatregelen waaronder mondmaskerplicht gaat al in op vrijdag 29 oktober. Aangezien we Viveslan 36 zo aangenaam en veilig mogelijk wensen te organiseren, vragen we aan iedere deelnemer om zijn/haar Covid Safe Ticket, samen met een identiteitsbewijs, voor te leggen bij het binnenkomen. Pas daarna is het mogelijk om jou in te checken voor Viveslan 36. Hierbij vragen we ook om een mondmasker te dragen totdat je plaats hebt genomen in de zaal.

Alleen zo is het mogelijk om Viveslan 36 aangenaam/veilig te organiseren en de mondmaskerplicht te laten vervallen. Natuurlijk is elke deelnemer zelf vrij om te kiezen om  een mondmasker te dragen tijdens Viveslan 36. Als iemand problemen heeft met het voorleggen van een Covid Safe Ticket of als iemand nog andere vragen heeft, stuur ons zeker een bericht.

Voor onze bezoekers gelden dezelfde afspraken, namelijk het voorleggen van het Covid Safe Ticket samen met een identiteitsbewijs. Het dragen van een mondmasker is verplicht totdat het Covid Safe Ticket is gecontroleerd.

Alvast bedankt voor jouw medewerking en tot vrijdag!

Peace out,
De Viveslan Crew